Over Java for Mac OS X 10.5 Update 2

Update 2 van Java for Mac OS X 10.5 geeft verbeteringen op het gebied van beveiliging, prestatie en compatibiliteit voor Java SE 6, J2SE 5.0 en J2SE 1.4.2 op Mac OS X 10.5.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Door deze release wordt Java SE 6 bijgewerkt naar versie 1.6.0_07, J2SE 5.0 naar versie 1.5.0_16 en J2SE 1.4.2 naar 1.4.2_18.

Deze release is alleen voor Mac OS X 10.5.4 en hoger en dient niet te worden geïnstalleerd op vroegere versies van Mac OS X.

Deze release van J2SE 5.0 en J2SE 1.4.2 alle Macs die zijn gebaseerd op Intel en PowerPC. Java SE 6 is alleen beschikbaar op een 64 bits Intel-Mac.

Softwareontwikkelaars kunnen naar de Java-naslagbibliotheek gaan voor informatie over de functies van deze release. Ga voor informatie over de beveiligingsinhoud van deze update naar deze website:http://support.apple.com/kb/HT1222?viewlocale=nl_NL