De taal wijzigen op een iPhone of iPad

Je kunt de taalinstelling op een iPhone of iPad wijzigen als deze onjuist is of als je de taal per ongeluk hebt gewijzigd in een taal die je niet spreekt.

Open de Instellingen-app

Een iPhone met het beginscherm waarop het symbool van de Instellingen-app is uitvergroot.

Tik op 'Algemeen'

Een iPhone met de Instellingen-app waarin de optie 'Algemeen' is gemarkeerd, onder 'Schermtijd'.

Selecteer 'Taal en regio'

Een iPhone met het menu 'Algemeen' in Instellingen, waarin de optie 'Taal en regio' is gemarkeerd.

Tik op 'Voeg taal toe'

Een iPhone met het menu 'Taal en regio' en de optie 'Voeg taal toe' gemarkeerd.

Kies de taal

Een iPhone met de lijst van beschikbare systeemtalen, met 'Frans' gemarkeerd.

Selecteer je hoofdtaal

Je ziet een melding waarin je wordt gevraagd welke taal je als je hoofdtaal wilt gebruiken. Nadat je de taal hebt gewijzigd, wordt op het apparaat de door jou geselecteerde taal automatisch weergegeven.

Een iPhone met een bericht met de vraag 'Wil je Frans als hoofdtaal gebruiken?' De getoonde opties zijn 'Gebruik Frans', 'Gebruik Engels (VS)' en 'Annuleer'.