Over Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1

Dit document beschrijft de Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1 voor Windows.

Ter bescherming van onze klanten worden er geen beveiligingskwesties openbaar gemaakt, besproken of bevestigd totdat er een volledig onderzoek heeft plaatsgevonden en de benodigde patches of versies beschikbaar zijn. Om meer te weten te komen over Apple's productbeveiliging, gaat u naar de website Apple productbeveiliging.

Voor informatie over de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging, raadpleegt u "Zo gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging".

Indien mogelijk worden er voor verdere informatie CVE-ID's gebruikt voor verwijzing naar deze kwetsbaarheden.

Om meer te lezen over andere beveiligingsupdates, gaat u naar "Apple beveiligingsupdates".

Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1

Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1 lost een probleem op dat wordt veroorzaakt door Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update, waarbij Safari onverwacht wordt afgesloten bij het bezoeken van bepaale websites.

De beveiligingsinhoud van Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update wordt niet gewijzigd. De beveiligingsinhyoud van Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update en Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1 is hier verkrijgbaar.

Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1 wordt over Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update geïnstalleerd. Dit wordt aanbevolen voor het oplossen van het probleem met Safari.

Op systemen waarop Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update nog niet is geïnstalleerd, hoeft alleen Safari 3 Beta 3.0.4 Security Update v1.1 te worden geïnstalleerd.