Over de beveiliginsinhoud van Safari 3 Beta Update 3.0.4 voor Windows

Dit document beschrijft de beveiliginsinhoud van Safari 3 Beta Update 3.0.4 voor Windows

Ter bescherming van onze klanten worden er geen beveiligingskwesties openbaar gemaakt, besproken of bevestigd totdat er een volledig onderzoek heeft plaatsgevonden en de benodigde patches of versies beschikbaar zijn. Om meer te weten te komen over Apple's productbeveiliging, gaat u naar de website Apple productbeveiliging.

Voor informatie over de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging, raadpleegt u "Zo gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging".

Indien mogelijk worden er voor verdere informatie CVE-ID's gebruikt voor verwijzing naar deze kwetsbaarheden.

Om meer te lezen over andere beveiligingsupdates, gaat u naar "Apple beveiligingsupdates".

Safari 3 Beta Update 3.0.4

• Safari

CVE-ID: CVE-2007-5858

Beschikbaar voor: Microsoft Windows XP of Vista

Effect: Het bezoeken van een kwaadwillige website kan leiden tot het doorgeven van vertrouwelijke informatie.

Omschrijving: WebKit maakt het navigeren van subframes van een andere pagina mogelijk. Het bezoeken van een kwaadwillige webpagina kan leiden tot een scriptaanval tussen sites, wat kan leiden tot de doorgifte van vertrouwelijke informatie. Deze update verhelpt de kwestie door een strenger beleid voor de navigatie van frames toe te passen. Deze kwestie is verholpen voor Mac OS X in Security Update 2007-009.