Info over de beveiligingsinhoud van Safari 3.1.2 voor Mac OS X 10.4.11

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van Safari 3.1.2 voor Mac OS X 10.4.11 beschreven, die u kunt downloaden en installeren op voorkeuren voor Software-updates of op Apple-downloads.

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Raadpleeg de website Apple productbeveiliging voor meer informatie over de Apple-productbeveiliging.

Zie 'How to use the Apple Product Security PGP Key' (Hoe gebruikt u de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging) voor meer informatie over het gebruik van de Apple PGP-sleutel voor productbeveiliging.

Waar mogelijk worden CVE-ID's gebruikt om verwijzingen te bieden voor kwetsbare punten voor nadere informatie.

Zie 'Apple beveiligingsupdates' voor meer informatie over andere beveiligingsupdates.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Safari 3.1.2 voor Mac OS X 10.4.11

• WebKit

CVE-ID: CVE-2008-2307

Beschikbaar voor: Mac OS X v10.4.11, Mac OS X Server v10.4.11

Impact: een bezoek aan een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot het onverwacht beëindigen van het programma of het uitvoeren van willekeurige code.

Beschrijving: er bestaat een probleem met betrekking tot geheugenbeschadiging bij de verwerking van JavaScript-matrices door WebKit. Een bezoek aan een kwaadwillig vervaardigde website kan leiden tot het onverwacht beëindigen van het programma of het uitvoeren van willekeurige code. In deze update wordt het probleem verholpen door middel van verbeterde bounds checking. Dit probleem is verholpen in Safari v3.1.2 voor Windows XP of Vista en systemen met Mac OS X v10.5.4. Met dank aan James Urquhart voor het melden van dit probleem.