MacBook Air: vaste schijf (HDD)-kop maakt geluid bij laden/ontladen

Zo nu en dan kan uw vaste schijf (HDD) een klikgeluid maken wanneer het actief of weer inactief wordt.

Een HDD kan ook inactief worden terwijl u de computer actief gebruikt. U hoort dit geluid wellicht ook wanneer de computer in de sluimerstand gaat of weer ontwaakt. Dit is een normaal geluid die vaste schijven maken wanneer de lees- en schrijfkoppen worden geladen of ontladen.