Het modelnummer van een Apple TV vinden

Je vindt het modelnummer van een Apple TV op drie verschillende plaatsen.

In Instellingen

Op de onderkant van de Apple TV

Op de doos

In Instellingen

Kies op het beginscherm van de Apple TV het menu 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' en controleer het model.

Het modelnummer verschijnt bovenaan het scherm 'Info'

Op de onderkant van de Apple TV

Kijk op het etiket op de onderkant van de Apple TV om het modelnummer te zien.

Het modelnummer vind je op de onderkant van het Apple TV-apparaat

Op de doos

Kijk op de achterkant van de doos waarin de Apple TV is geleverd om het modelnummer te vinden.