Als u geen eSIM kunt configureren op uw iPhone

Lees wat u moet doen als u geen eSIM kunt configureren op uw iPhone.

Wat is een eSIM?

Een eSIM is een digitale simkaart waarmee u een mobiel abonnement van uw aanbieder kunt activeren zonder dat u een fysieke simkaart hoeft te gebruiken.

Meer informatie over eSIM

Wat u nodig hebt

* iPhone 14-modellen die alleen eSIM ondersteunen, kunnen worden geactiveerd zonder een wifinetwerk.

Volg deze stappen

Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info' en kijk of er nummers staan onder 'EID'. Als daar geen nummers staan, kunt u contact opnemen met Apple Support.

Nadat u alle onderstaande stappen hebt doorlopen, opent u het Bedieningspaneel door omlaag te vegen vanuit de rechterbovenhoek van het scherm. Kijk of uw aanbieder wordt vermeld op de statusbalk. Als dat niet het geval is, gaat u door met de volgende stap.

1. Vliegtuigmodus in- en uitschakelen.

2. Ga naar 'Instellingen' > 'Mobiel netwerk' en kijk of het nummer dat u probeert te activeren wordt vermeld. Als dit het geval is, schakelt u de lijn uit en vervolgens weer in.

3. Herstart uw apparaat of apparaten.

Als u uw eSIM nog steeds niet kunt configureren, neemt u contact op met uw aanbieder.