Je gezondheidsgegevens delen met zorgverleners

Het delen van gegevens uit de Gezondheid-app kan leiden tot rijkere, beter geïnformeerde gesprekken met je arts en zorgteam.

Dit heb je nodig

• Een iPhone met iOS 15 of nieuwer of iPad met iPadOS 17 of nieuwer.
  • Een iCloud-account waarvoor 'Gezondheid' en twee-factor-authenticatie zijn ingeschakeld.

Je gezondheidsgegevens delen

Als je in de Verenigde Staten woont, kun je je gezondheidsgegevens delen met deelnemende zorgverleners.

1. Open de Gezondheid-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op je iPhone op het tabblad 'Delen'. Tik op je iPad op  om de navigatiekolom te openen. Tik vervolgens op 'Delen'.
  3. Tik op 'Deel met je arts'.
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm om de onderwerpen te selecteren die je met je arts wilt delen.
  5. Tik op 'Deel'.

Je zorgteam kan in het eigen systeem met medische dossiers de gegevens bekijken die je deelt. Je kunt op elk moment stoppen met delen of aanpassen welke soorten gezondheidsgegevens worden gedeeld. Ga hiervoor naar het tabblad 'Delen' in de Gezondheid-app op je iPhone of iPad.