De lichtnetadapter van 35 W met twee USB‑C-poorten gebruiken

U kunt de lichtnetadapter van 35 W met twee USB‑C-poorten gebruiken om maximaal twee apparaten tegelijkertijd op te laden.

Compacte lichtnetadapter van 35 W met twee USB‑C-poorten

Compacte lichtnetadapter van 35 W met twee USB‑C-poorten

Lichtnetadapter van 35 W met twee USB‑C-poorten

Lichtnetadapter van 35 W met twee USB‑C-poorten

Eén apparaat opladen

Als u één apparaat wilt opladen, sluit u uw apparaat aan op een van de USB-C-poorten van uw lichtnetadapter.

Twee apparaten opladen

Als u twee apparaten wilt opladen, sluit u elk van de apparaten aan op een van de poorten van uw lichtnetadapter. Wanneer u twee apparaten aansluit, wordt het vermogen automatisch verdeeld op basis van de voedingsvereisten van de apparaten. Bij de meeste apparaten wordt het vermogen evenredig verdeeld wanneer twee apparaten gelijktijdig worden opgeladen. Bijvoorbeeld:

• Als u een Mac-laptop en een iPhone of iPad aansluit, ontvangt elk apparaat maximaal 17,5 W.

• Als u een iPhone en een iPad aansluit, ontvangt elk apparaat maximaal 17,5 W.

• Als u een Mac-laptop of een iPhone en een Apple Watch of AirPods aansluit, ontvangt de Mac-laptop of iPhone tot 27,5 W en de Apple Watch of AirPods tot 7,5 W.

Als een van beide apparaten meer vermogen nodig heeft, koppelt u het andere apparaat en de oplaadkabel los van de lichtnetadapter.

Als het apparaat niet oplaadt, ontlaadt of langzaam oplaadt

Uw apparaat heeft mogelijk meer vermogen nodig dan de lichtnetadapter kan leveren via een of beide poorten. Probeer deze oplossingen:

• Probeer één apparaat op te laden zodat uw apparaat zoveel mogelijk vermogen krijgt van de lichtnetadapter.

• Als u slechts één apparaat oplaadt, moet u een eventuele oplaadkabel die niet in gebruik is verwijderen.

• Probeer een andere oplaadkabel, bij voorkeur de kabel die bij uw apparaat is geleverd.

• Controleer of uw apparaten niet meer dan 35 W vermogen nodig hebben. Dat is het maximale vermogen dat de lichtnetadapter kan leveren.

• Als uw apparaat nog steeds niet wordt opgeladen, voldoet uw apparaat mogelijk niet aan de nieuwste USB PD-specificaties.

Als uw apparaat nog steeds niet wordt opgeladen nadat u de bovenstaande oplossingen hebt geprobeerd, kunt u contact opnemen met Apple.