Friday Night Baseball kijken in de Apple TV-app

Bekijk MLB-wedstrijden live en on-demand met Apple TV+. Voor een beperkte tijd kunt u zonder abonnement kijken.

Friday Night Baseball is beschikbaar op Apple TV+ in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Brazilië, de Dominicaanse Republiek, Colombia, Duitsland, Italië, Japan, Mexico, Puerto Rico, Zuid-Korea en het Verenigd Koninkrijk. Friday Night Baseball wordt niet aangeboden in alle landen en regio's waar de Apple TV-app beschikbaar is. De functionaliteit kan per land of regio verschillen. De inhoud is alleen beschikbaar in het Engels en kan betaalde reclame bevatten.

Aan de slag met de Apple TV-app

Om Friday Night Baseball te kunnen kijken, moet u uw Apple apparaat bijwerken naar de nieuwste software en inloggen met uw Apple ID. Als u een streamingapparaat of gameconsole gebruikt, configureert u daarop de Apple TV-app.

Bijwerken naar de nieuwste software

Om alle functies van Friday Night Baseball te kunnen gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat voorzien is van de nieuwste software.

De Apple TV-app configureren

Als u een smart-tv of streamingapparaat gebruikt, moet u mogelijk eerst de Apple TV-app configureren.

Inloggen met uw Apple ID

Om te kunnen inloggen op de Apple TV-app, hebt u een Apple ID en wachtwoord nodig. Lees hier hoe u een Apple ID aanmaakt. Als u uw Apple ID-wachtwoord bent vergeten, kunt u het opnieuw instellen.

Friday Night Baseball kijken

Friday Night Baseball kunt u kijken in de Apple TV-app op een iPhone, iPad, Mac, Apple TV 4K of Apple TV HD, smart-tv, streamingapparaat, settopbox van uw kabelaanbieder en op tv.apple.com. Een wedstrijd streamen:

1. Open de Apple TV-app.
  2. Ga naar het tabblad 'Zoek'.
  3. Tik of klik op 'Apple TV+ Major League Baseball'.

Erachter komen wanneer een team speelt

1. Open de Apple TV-app.
  2. Ga naar 'Zoek'.
  3. Tik of klik op 'Apple TV+ Major League Baseball'. Of zoek het team dat u wilt zien.

In de Apple TV-app kunt u ook uw favoriete teams volgen en het wedstrijdprogramma van de MLB bekijken.