Een Disney MagicMobile Pass toevoegen aan Apple Wallet op je iPhone

Je kunt een Disney MagicMobile Pass toevoegen aan de Wallet-app. Je hebt dan met je iPhone of Apple Watch toegang tot deelnemende Disney-parken.

Om een Disney MagicMobile Pass op je iPhone toe te voegen, heb je het volgende nodig:

• De nieuwste versie van iOS of watchOS.

• Een Apple ID die is ingelogd bij iCloud en waarvoor twee-factor-authenticatie is ingeschakeld.

• De My Disney Experience-app en een geldige account.

• Tickets of reserveringen voor een deelnemend Disney-park, gekoppeld aan je My Disney Experience-account.

Neem contact op met Disney voor informatie over deelnemende parken en bezoek de Disney-website voor meer informatie over de MagicMobile Pass.

Een Disney MagicMobile Pass toevoegen op je iPhone

1. Open de My Disney Experience-app en log in bij je account.

2. Tik in het menu van de app op 'Disney MagicMobile Pass'.

3. Tik op 'Set Up Your Pass' (Configureer je pas).

4. Als je meer dan één MagicMobile Pass hebt, selecteer je de passen die je wilt toevoegen.

5. Tik op 'Zet in Apple Wallet'.

add-to-apple-wallet-logo
  6. Volg de instructies op het scherm om het toevoegen van je MagicMobile Pass te voltooien.

Wanneer je een MagicMobile Pass toevoegt op je iPhone, wordt deze automatisch ook toegevoegd op je gekoppelde Apple Watch.

Express Mode wordt automatisch ingeschakeld, zodat je je MagicMobile Pass met slechts één tik kunt gebruiken. Je hoeft de Wallet-app niet te openen en je hoeft je apparaat ook niet te activeren of te ontgrendelen. Wanneer je meerdere MagicMobile Passes aan een apparaat toevoegt, wordt voor elk daarvan de Express-modus ingeschakeld.

Als je je MagicMobile Pass wilt delen, moet je de My Disney Experience-app gebruiken.

Een Disney MagicMobile Pass gebruiken op je iPhone of Apple Watch

Met de MagicMobile Pass op je iPhone of Apple Watch krijg je met één tik toegang tot deelnemende Disney-parken. Je hoeft je apparaat niet uit de sluimerstand te halen of te ontgrendelen.

1. Houd de bovenkant van de iPhone of het beeldscherm van de Apple Watch bij de contactloze kaartlezer.

2. Als het is gelukt, wordt op het apparaat een vinkje weergegeven met de tekst 'Gereed'.

3. Als je meer dan één MagicMobile Pass op je apparaat hebt:

• iPhone: veeg naar de volgende pas.

• Apple Watch: je Watch selecteert automatisch de volgende pas.

Als je iPhone moet worden opgeladen

Afhankelijk van het model van je iPhone, kun je je MagicMobile Pass ook nog gebruiken wanneer de batterij van je iPhone leeg is.

Als je hulp nodig hebt met je MagicMobile Pass

• Voor hulp bij je My Disney Experience-account of bij het configureren of gebruiken van je MagicMobile Pass, neem je contact op met Disney.