Maak je Apple ID gereed voor aankopen of downloads op je Apple TV

Als je 'Geen iTunes Store-account' ziet op je Apple TV of als je de algemene voorwaarden niet kunt accepteren, volg je de stappen hieronder. Daarna kun je apps downloaden, je abonneren op streamingdiensten en aankopen doen met je Apple ID.

Log in op internet

1. Ga naar tv.apple.com/nl of music.apple.com/nl.

2. Kies 'Log in' en log vervolgens in met je Apple ID.

3. Volg de aanwijzingen om de configuratie te voltooien.

Ook als je de Apple TV-app gebruikt op een apparaat dat niet van Apple is, kun je inloggen op internet om je Apple ID te configureren.

Als je nog steeds geen aankoop kunt doen op je Apple TV

Probeer de stappen opnieuw, ga terug naar de Apple TV en log in met je Apple ID en wachtwoord. Accepteer de algemene voorwaarden om de configuratie te voltooien.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.