Je doelen wijzigen op je Apple Watch

Je kunt je doelen op elk moment aanpassen aan je activiteitsniveaus.

Je doelen wijzigen

1. Open de Activiteit-app op je Apple Watch.

2. Veeg omhoog om je voortgang voor bewegen te bekijken of ga door met vegen om je voortgang voor trainen en staan te bekijken.

3. Tik rechtsonder op de plus/min-knopGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding om het geselecteerde activiteitsdoel te wijzigen.

4. Tik om het aantal voor jouw dagelijkse doel te verhogen of te verlagen en tik vervolgens op 'Stel in'.

Een bewegingsdoel stellen van 450 calorieën op Apple Watch.

Als je de optie om je staan- en trainingsdoelen bij te werken niet ziet, moet je controleren of je een Apple Watch Series 3 of nieuwer met de nieuwste versie van watchOS hebt.