Songteksten bekijken en meezingen in Apple Music op uw Apple TV

Luister naar uw favoriete nummers en volg de songtekst met perfect getimede songteksten die de regels en het ritme volgen. Pas de stem aan zodat u kunt meezingen met uw favoriete muziek. Allemaal met uw Apple Music-abonnement.

Songteksten bekijken op uw Apple TV

1. Open de Apple Music-app.
  2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.
  3. Als u tijdgesynchroniseerde songteksten wilt weergeven of verbergen, selecteert u 'Songtekst' de knop 'Songtekst' onderaan het scherm. Ziet u de knop 'Songtekst' niet?Apple TV met tijdgesynchroniseerde songteksten voor een nummer op het scherm

Als u geen songteksten ziet op uw Apple TV

Als u de knop 'Songtekst' de knop 'Songtekst' niet ziet, zijn tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar voor dat nummer.

Als tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar zijn, ziet u mogelijk de volledige songtekst van het nummer.

1. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.
  2. Selecteer onderaan het scherm 'Meer' de knop 'Meer'.
  3. Selecteer 'Bekijk volledige songtekst'.

Apple Music Sing gebruiken op uw Apple TV 4K (3e generatie)

1. Open de Apple Music-app.
  2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.
  3. Als u niet automatisch tijdgesynchroniseerde songteksten ziet, selecteert u 'Songtekst' de knop 'Songtekst' onderaan het scherm.
  4. Druk op de Apple TV Remote (3e generatie) op de knop 'Terug' en selecteer vervolgens de microfoon knop 'Stemvolume'Ziet u de microfoonknop niet?
  5. U kunt de zang aanpassen met de volumeknoppen op de Apple TV Remote (3e generatie).Apple TV met uitleg over hoe u de zang aanpast met Apple Music Sing

Als u de microfoonknop niet ziet

Als de songtekst niet klopt of niet beschikbaar is voor een nummer

U kunt ontbrekende of onjuiste songteksten melden door naar www.apple.com/feedback/apple-music.html te gaan.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in uw land of regio beschikbaar is.