Songteksten bekijken in Apple Music op je Mac of pc

Als je een abonnement hebt op Apple Music, kun je de tekst van een nummer volgen terwijl je naar je favoriete nummers met perfect getimede songteksten luistert.

Songteksten bekijken op een Mac of pc

1. Open de Apple Music-app.

2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.

3. de knop 'Songtekst' Als tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar zijn, zie je mogelijk in plaats daarvan de volledige songtekst van het nummer.

De Apple Music-app op de Mac met de knop 'Songtekst' en een tijdgesynchroniseerde songtekst

Als de songtekst niet klopt of niet beschikbaar is voor een nummer

Je kunt ontbrekende of onjuiste songteksten melden door naar www.apple.com/feedback/apple-music.html te gaan.

Songteksten bekijken op andere apparaten

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.

Umbrella (feat. JAY Z), tekst door: Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell, Shawn Carter