'Delen met gezin' gebruiken met Apple Music op Android

Je kunt 'Delen met gezin' in de Apple Music-app op je Android-apparaat gebruiken om een Apple Music-gezinsabonnement te delen. Lees hier hoe je lid kunt worden van een gezinsgroep om het Apple Music-abonnement van die groep te delen. Je kunt ook je eigen gezinsgroep starten om je abonnement te delen.

Lid worden van de gezinsgroep van iemand anders of deze verlaten

Volg de onderstaande stappen om lid te worden van een gezinsgroep om het Apple Music-abonnement van die groep te delen. En als je niet langer tot die gezinsgroep wilt behoren, lees je hoe je de groep kunt verlaten.

Een uitnodiging voor een gezinsgroep accepteren en het Apple Music-abonnement van die groep delen

1. Download de Apple Music-app in Google Play op je Android-apparaat.

2. Open op je Android-apparaat de uitnodigingsmail om deel te nemen aan 'Delen met gezin'.

3. Tik op de link in de uitnodigingsmail.

4. Tik in het scherm 'Open met' op 'Apple Music'.

5. Tik op 'Accepteer'.

6. Log in met je Apple ID en wachtwoord.

Een gezinsgroep verlaten

1. Op een Android-apparaat open je de Apple Music-app.

2. Tik op de knop 'Meer'knop 'Meer' .

3. Tik op 'Account'.

4. Tik op 'Beheer gezin'.

5. Tik op '[je naam]'.

6. Tik op 'Verlaat gezin'.

Je eigen gezinsgroep starten en beheren

Wanneer je een Apple Music-gezinsabonnement neemt, kun je een gezinsgroep starten en beheren om je abonnement te delen. Volg de onderstaande stappen.

Upgraden naar een Apple Music-gezinsabonnement

1. Op een Android-apparaat open je de Apple Music-app.

2. Tik op 'Luister nu'.

3. Tik op de knop 'Meer'knop 'Meer' .

4. Tik op 'Account'.

5. Tik op 'Upgrade naar gezinsabonnement'.

Je Apple Music-abonnement upgraden
  6. Kies het gezinsabonnement.

7. Tik op 'Abonneer je op Apple Music'.

8. Volg de stappen op het scherm om in te loggen met je Apple ID en je factuurgegevens te verifiëren.

Mensen uitnodigen om lid te worden van je gezinsgroep en je abonnement delen

1. Op een Android-apparaat open je de Apple Music-app.

2. Tik op de knop 'Meer'knop 'Meer'

3. Tik op 'Account'.

4. Tik op 'Beheer gezin'.

5. Tik op 'Voeg gezinslid toe'.

Je Apple Music-abonnement delen
  6. Voer een naam of e-mailadres in.

7. Tik op 'Stuur'.

Iemand uit een gezinsgroep verwijderen

1. Op een Android-apparaat open je de Apple Music-app.

2. Tik op de knop 'Meer'knop 'Meer'

3. Tik op 'Account'.

4. Tik op 'Beheer gezin'.

5. Tik op het gezinslid dat je wilt verwijderen.

6. Tik op 'Verwijder uit gezin'.

'Delen met gezin' stoppen

1. Op een Android-apparaat open je de Apple Music-app.

2. Tik op de knop 'Meer’ knop 'Meer'

3. Tik op 'Account'.

4. Tik op 'Beheer gezin'.

5. Tik op '[je naam]'.

6. Scrol omlaag en tik op 'Beëindig delen met gezin'.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in je land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.