Apple TV+ opzeggen

Lees hier meer over het opzeggen van uw abonnement via internet.

Apple TV+ opzeggen

1. Ga naar tv.apple.com.
  2. Kies het accountsymbool  bovenaan de pagina. (Als u het accountsymbool niet ziet, tikt of klikt u op 'Log in' en logt u vervolgens in met uw Apple ID.)
  3. Kies 'Instellingen'.
  4. Scrol naar 'Abonnementen' en kies 'Beheer'.
  5. Kies 'Annuleer abonnement'.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Als het niet lukt uw abonnement op te zeggen op tv.apple.com, kunt u uw abonnement opzeggen in Instellingen. U kunt ook contact opnemen met Apple Support.

Als u een terugbetaling wilt aanvragen, gaat u naar reportaproblem.apple.com en logt u in met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om u te abonneren op Apple TV+.

In Israël en Zuid-Afrika wijkt de procedure voor het opzeggen van abonnementen enigszins af. Lees meer over bijzondere omstandigheden voor deze landen en regio's.