Als je fout 14 ziet wanneer je je iPhone, iPad of iPod touch bijwerkt of herstelt

Meer informatie over wat je moet doen wanneer fout 14 wordt weergegeven op je computer.

Als iOS of iPadOS 13 was geïnstalleerd op je iPhone, iPad of iPod touch en het apparaat weinig resterende opslagruimte had voordat je probeerde bij te werken, zie je mogelijk een van de volgende dingen gebeuren:

• Je ziet dit bericht op je computer: 'De [apparaatnaam] kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (14).' Je apparaat wordt in de herstelmodus gezet.

• Je apparaat loopt vast bij het scherm met het Apple logo.

Probeer opnieuw je apparaat bij te werken

Als je apparaat vastloopt bij het scherm met het Apple logo, herstart je het apparaat.

Als je apparaat nog steeds in de herstelmodus staat, volg je deze stappen om bij te werken naar iOS of iPadOS 14.6 of nieuwer:*

1. Als je een Mac gebruikt met macOS Catalina of nieuwer, zorg je ervoor dat je computer up-to-date is. Als je een Mac gebruikt met macOS Mojave of ouder, of als je een pc hebt, controleer je of je de nieuwste versie van iTunes hebt.

2. Sluit je apparaat op de computer aan met een USB-kabel.

3. Zoek je apparaat op op je computer.

4. Wanneer je wordt gevraagd om het apparaat bij te werken of te herstellen, klik je op 'Werk bij' om de software opnieuw te installeren en je persoonlijke gegevens te behouden.

* Als je eerder hebt geprobeerd bij te werken naar een oudere versie van iOS of iPadOS, probeer je opnieuw je apparaat bij te werken naar iOS of iPadOS 14.6 of nieuwer.

Als je nog steeds hulp nodig hebt

Als je fout 14 blijft zien wanneer je probeert je apparaat bij te werken, neem je contact op met Apple Support.