Apps downloaden op uw Apple TV

Gebruik de App Store om apps en games voor uw Apple TV te vinden. Als u een Apple TV (3e generatie) gebruikt, moet u uw software bijwerken om apps te downloaden.

Apps downloaden op uw Apple TV

1. Open de App Store-app.
  2. Blader of zoek naar de app die u wilt downloaden.
  3. Selecteer de prijsknop of de knop 'Download'. Als u de knop 'Open' ziet in plaats van een prijs of de knop 'Download', hebt u die app al gekocht of gedownload.

Als een app in de App Store een knop 'Download' heeft in plaats van een prijs, is de app gratis. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het downloaden van een gratis app. Sommige gratis apps bieden in-app aankopen en abonnementen die u kunt kopen. Abonnementen en in-app aankopen geven u bijvoorbeeld toegang tot meer functies en materiaal. Meer informatie over in-app aankopen en abonnementen.

De apps vinden die u hebt gekocht

Apps verschijnen op uw beginscherm. U kunt apps verplaatsen op het beginscherm of ze verbergen.

Ziet u een app niet op het beginscherm? Als u een Apple TV (3e generatie) gebruikt, controleert u of de app niet verborgen is. Ga naar 'Instellingen' > 'Hoofdmenu' om apps te kiezen en zichtbaar te maken.

Als u de App Store niet kunt vinden

De App Store is niet beschikbaar op de Apple TV (3e generatie). Als u nieuwe apps wilt krijgen die u op uw Apple TV (3e generatie) kunt gebruiken, werkt u de software bij.

Als u niet zeker weet welk Apple TV-model u hebt, leest u hier hoe u uw Apple TV-model kunt identificeren.

Als u een probleem ondervindt bij het downloaden van apps

Om apps uit de App Store te kopen, hebt u een Apple ID en een betaalmethode nodig. Als u alleen gratis items downloadt, moet u wellicht nog steeds een betaalmethode registreren.