Over de beschikbaarheid van de verschillende versies van de Egc-app op de Apple Watch

Functies in de Ecg-app kunnen verschillen, afhankelijk van uw land of regio.

Uw versie van de Ecg-app opzoeken

Vanwege de regelgeving in uw land of regio is Ecg versie 1 of Ecg versie 2 mogelijk niet beschikbaar. Hier leest u hoe u kunt controleren welke versie van de Ecg-app op uw Apple Watch of iPhone staat.

Op een Apple Watch

1. Open de Instellingen-app.

2. Tik op 'Hart' en vervolgens op 'Ecg'.

Het versienummer van de Ecg-app wordt weergegeven.

Op een iPhone

1. Open de Gezondheid-app.

2. Tik op het tabblad 'Gegevens' en vervolgens op 'Hart'.

3. Tik op 'Ecg' en daarna op 'Info'.

Het versienummer van uw Ecg-app wordt vermeld in het gedeelte 'Info', naast 'Functieversie'.