Als u een film of tv-programma koopt, wordt u gevraagd om u te abonneren op een streamingdienst

Volg deze stappen.

1. Open de Apple TV-app op uw apparaat.
  2. Kies het tabblad Bibliotheek.
  3. Selecteer Films, tv-programma's of genres en kies vervolgens de film of tv-show die u hebt gekocht.
  4. Kies 'Speel af'.

Als u films en TV-shows wilt kijken op tv.apple.com, moet u misschien een creditcard toevoegen.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.