Over de oranje en groene indicator op de statusbalk van uw iPhone

In iOS 14 geeft een oranje of groene indicator aan wanneer de microfoon of camera door een app wordt gebruikt.

Een oranje indicator  betekent dat de microfoon wordt gebruikt in een app op de iPhone.

Een groene indicator  betekent dat de camera of de camera en de microfoon worden gebruikt in een app op de iPhone.

Meer informatie over de statussymbolen en symbolen op de iPhone