Als u gps-routes voor work-outs of gezondheidsgegevens mist na de update naar iOS 14 en watchOS 7

Als u na de update naar iOS 14 en watchOS 7 activiteits- of gezondheidsgegevens mist, leest u hier wat u kunt doen om verder gegevensverlies te voorkomen.

Na de update naar iOS 14.0 en watchOS 7.0 merkt u mogelijk het volgende:

• Uw routekaarten voor work-outs voor eerdere gps-work-outs vanaf uw Apple Watch ontbreken in de Conditie-app op de iPhone.
  • De Activiteit- en Hartslag-app of andere apps op het gebied van gezondheid op de Apple Watch willen niet starten of lezen geen gegevens in.
  • De Conditie- of Gezondheid-app op de iPhone wil niet starten of leest geen gegevens in.
  • De Gezondheid- of Conditie-app op de iPhone meldt een onjuiste hoeveelheid gegevensopslag.
  • De Activiteit-app op de Apple Watch meldt een onjuiste hoeveelheid gegevensopslag.
  • De gegevens over omgevingsgeluidsniveaus of koptelefoongeluidsniveaus van de Apple Watch ontbreken in de Gezondheid-app op de iPhone.
  • De batterij van de iPhone of Apple Watch raakt sneller leeg.

Volg de stappen hieronder als u twee of meer van de bovenstaande problemen hebt.

Koppel de Apple Watch los van uw iPhone

1. Open de Watch-app op uw iPhone.
  2. Tik op de tab 'Mijn Watch' en vervolgens op 'Alle Apple Watches'.
  3. Tik op de infoknop naast de Watch die u wilt loskoppelen.
  4. Tik op 'Koppel Apple Watch los'.

De iPhone maakt een nieuwe reservekopie van de Apple Watch voordat alle inhoud en instellingen op de Apple Watch worden gewist. U kunt de reservekopie gebruiken om uw Apple Watch te herstellen.

Controleer de iCloud-instellingen en maak een reservekopie

Voordat u een reservekopie maakt, controleert u of u wel voldoende iCloud-opslagruimte hebt.

1. Open de Instellingen-app op de iPhone.
  2. Tik op uw naam en vervolgens op 'iCloud'.
  3. Controleer of Gezondheid is ingeschakeld of tik om het in te schakelen.
  4. Tik op 'iCloud-reservekopie'.
  5. Controleer of iCloud-reservekopie is ingeschakeld of tik om het in te schakelen.
  6. Tik op 'Maak nu reservekopie' en wacht tot de reservekopie voltooid is.

Controleer of er een reservekopie van uw gezondheidsinformatie is gemaakt door in de Gezondheid-app rechtsboven op uw profielfoto te tikken. Onderaan het scherm ziet u wanneer er voor het laatst een reservekopie van uw gegevens is gemaakt. Als de getoonde tijd niet recent is, wacht u tot de reservekopie voltooid is en controleert u het opnieuw.

Wis alle inhoud en instellingen van uw iPhone

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op 'Algemeen' en vervolgens op 'Stel opnieuw in'.
  3. Tik op 'Wis alle inhoud en instellingen'.

Zet een reservekopie terug op de iPhone en Apple Watch

1. Schakel uw iPhone in en zet een iCloud-reservekopie terug op de iPhone.
  2. Als de iPhone is hersteld, opent u de Watch-app op de iPhone.
  3. Tik op 'Start koppeling' en wacht tot het koppelen is voltooid.
  4. Tik op 'Zet terug vanaf reservekopie ' en kies de meest recente reservekopie om terug te zetten.