Boeken en audioboeken opnieuw downloaden

Om de boeken en audioboeken te zien die u eerder bij Apple Books hebt gekocht, volgt u deze stappen om ze opnieuw op uw apparaat te downloaden.

Boeken of audioboeken opnieuw downloaden op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de Boeken-app en tik onderaan het scherm op 'Lees ik nu'.
  2. Tik op de knop 'Log in' knop 'Log in' of op uw foto rechtsboven in het scherm.
  3. Tik onder 'Mijn aankopen' op 'Boeken' of 'Audioboeken'.
    Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u op de naam van een gezinslid tikken om de aankopen van dat gezinslid te zien.
  4. Tik op 'Niet op deze [apparaat]' en tik vervolgens op 'Alle boeken' of 'Alle audioboeken'.
  5. Zoek het boek of audioboek dat u wilt downloaden, en tik vervolgens op de downloadknop downloadknopZiet u het item dat u hebt gekocht niet?

Boeken of audioboeken opnieuw downloaden op een Mac

1. Open de Boeken-app.
  2. Klik op 'Log in' of op uw naam linksonder in het scherm.
  3. Klik onder 'Mijn aankopen' op 'Boeken' of 'Audioboeken'.
  4. Klik op 'Niet op deze Mac' om materiaal te zien dat u hebt gekocht, maar dat niet op uw computer staat.
  5. Klik op 'Alle boeken' of 'Alle audioboeken' om de resultaten te filteren.
  6. Zoek het boek of audioboek dat u wilt downloaden en klik vervolgens op de downloadknop downloadknopZiet u het item dat u hebt gekocht niet?

Audioboeken opnieuw downloaden op iTunes voor Windows

1. Open iTunes.
  2. Kies in de menubalk bovenaan het iTunes-venster 'Account' > 'Aankopen'.
    Als u 'Delen met gezin' gebruikt, ziet u 'Gezinsaankopen' in plaats van 'Aankopen'.
  3. Kies 'Audioboeken' in het menu van het iTunes-venster.
  4. Zoek het audioboek dat u opnieuw wilt downloaden.
    Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid kiezen naast 'Aankopen' om de aankopen van dat gezinslid te zien.
  5. Klik op de downloadknop downloadknop van het audioboek. Ziet u het item dat u hebt gekocht niet?