Muziek opnieuw downloaden

Lees hier hoe u muziek die u in de iTunes Store hebt gekocht, opnieuw kunt downloaden.

Muziek opnieuw downloaden in de iTunes Store-app op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de iTunes Store-app.
    • Op uw iPhone of iPod touch: tik onderaan het scherm op 'Meer' Knop 'Meer' en tik vervolgens op 'Aankopen'.
    • Op uw iPad: tik op 'Aankopen'.
  2. Tik op 'Muziek'. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, tikt u op de naam van een gezinslid om de muziek te zien die hij of zij heeft gekocht.
  3. Zoek de muziek die u opnieuw wilt downloaden, en tik erop.
  4. Tik op de downloadknop Downloadknop naast een nummer of album.

Ziet u de muziek niet die u hebt gekocht?

Muziek opnieuw downloaden in de iTunes Store via de Apple Music-app op uw Mac

Voordat u in de iTunes Store gekochte muziek opnieuw kunt downloaden, moet u uw Mac machtigen met uw Apple ID.

1. Open de Apple Music-app.
  2. In de menubalk bovenaan het scherm kiest u 'Account' > 'Aankopen'. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, ziet u 'Gezinsaankopen' in plaats van 'Aankopen'.
  3. Zoek de muziek die u opnieuw wilt downloaden. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid kiezen naast 'Aankopen' om zijn of haar aankopen te zien.
  4. Klik op de downloadknop Downloadknop naast een nummer of album.

Ziet u de muziek niet die u hebt gekocht?

Muziek opnieuw downloaden in iTunes op uw pc

Voordat u in de iTunes Store gekochte muziek opnieuw kunt downloaden, moet u uw pc machtigen met uw Apple ID.

1. Open iTunes.
  2. Kies in de menubalk bovenaan het iTunes-venster 'Account' > 'Aankopen'. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, ziet u 'Gezinsaankopen' in plaats van 'Aankopen'.
  3. Kies 'Muziek' in het menu in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster.
  4. Zoek de muziek die u opnieuw wilt downloaden. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid kiezen naast 'Aankopen' om zijn of haar aankopen te zien.
  5. Klik op de downloadknop Downloadknop naast een nummer of album.

Ziet u de muziek niet die u hebt gekocht?

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.