Muziek delen op Facebook, Instagram of Snapchat via uw iPhone, iPad of iPod touch

Als u een abonnement op Apple Music hebt, kunt u muziek uit de Apple Music-catalogus delen in uw verhalen op uw Facebook, Instagram of Snapchat.

1. Open de Apple Music-app.
  2. Zoek een nummer, album of afspeellijst om te delen.
  3. Als u iets vindt, houdt u het ingedrukt en tikt u op 'Deel'.
  4. Tik in het gedeelte met apps in het venster voor delen op Facebook, Instagram of Snapchat.
  • Als u Facebook, Instagram of Snapchat niet ziet, veegt u naar links op uw apps en tikt u op 'Meer'.
  • Als u Facebook, Instagram of Snapchat aan 'Favorieten' wilt toevoegen in het venster voor delen, tikt u op 'Meer' , op 'Wijzig' en vervolgens op 'Voeg toe'  naast Facebook, Instagram of Snapchat.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.