Uw startpagina aanpassen in Safari

Personaliseer uw startpagina zodat u telkens wanneer u een nieuw Safari-venster of -tabblad opent, de weergave ziet die het beste bij u past.

Open een nieuw venster of tabblad in Safari 14 of hoger om uw startpagina te zien.

Safari-startpagina met pop-upvenster voor aanpassingen

U kunt uw startpagina aanpassen door rechtsonder op de knop 'Aanpassingen'  te klikken. U kunt nu kiezen uit de volgende opties:

Favorieten toont de pagina's die u als favoriet hebt gemarkeerd. Als u een favoriet naar een andere positie sleept, of uit het venster sleept om deze te verwijderen, toont uw favorietenbalk deze wijzigingen ook.

Veelbezocht toont de websites die u gedurende de dag vaak hebt bezocht. U kunt items uit het venster slepen om ze afzonderlijk te verwijderen, of het geschiedenisoverzicht wissen om alle items te verwijderen.

Privacyrapport laat zien hoe Safari u tijdens het surfen heeft beschermd op alle websites die u hebt bezocht. Klik op het rapport voor meer details.

Siri-suggesties toont een lijst met voorgestelde websites die u mogelijk interessant vindt.

Leeslijst toont de pagina's die u hebt bewaard om ze later te lezen

iCloud-tabbladen helpt u te navigeren naar tabbladen die u op uw andere apparaten hebt geopend. Beweeg de aanwijzer over dit gedeelte om een menu  weer te geven van uw andere apparaten en een knop om meer tabbladen weer te geven, indien beschikbaar.

Achtergrondafbeelding presenteert een zorgvuldig samengestelde galerie met afbeeldingen waaruit u kunt kiezen, en de optie om zelf afbeeldingen toe te voegen. Scrol naar rechts om meer te zien of klik op de knop 'Voeg toe' (+) om uw eigen afbeelding te kiezen.

Als u geen startpagina ziet, kiest u 'Safari' > 'Voorkeuren', klikt u op 'Algemeen' en zorgt u ervoor dat de menu-optie bij 'Open nieuwe vensters met' of 'Open nieuwe tabbladen met' is ingesteld op 'Startpagina'.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.