Informatie in de Weer-app

Lees hier meer over de beschikbare functies in de Weer-app.

De Weer-app bevat een aantal functies die informatie geven over het huidige weer en de weersverwachting. Sommige functies zijn momenteel niet in elk land of elke regio beschikbaar.

10-daagse voorspelling

Voor de meeste landen en regio's is een 10-daagse weersverwachting beschikbaar. De gegevens worden aangeleverd door The Weather Channel.*

Informatie over extreem weer

Informatie over extreem weer is beschikbaar voor de Verenigde Staten, Europa, Canada, Japan en Australië. De gegevens worden aangeleverd door The Weather Channel.

Neerslag in het komende uur

Informatie over neerslag in het komende uur is beschikbaar voor de Verenigde Staten. De verwachtingen worden opgesteld door Apple op basis van gegevens van de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA).*

Luchtkwaliteit

Informatie over de luchtkwaliteit is beschikbaar voor de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, India en Mexico. De gegevens zijn afkomstig van meetstations op de grond en worden aangeleverd door The Weather Channel.

Meer informatie over de Weer-app

Lees hier hoe u met de Weer-app op uw iPhone het weer voor uw huidige locatie of voor andere steden kunt bekijken.

* Meer informatie over  The Weather Channel, de gegevensbronnen die door The Weather Channel worden gebruikt en de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA).