Beschikbare functies en gegevensbronnen in de Weer-app

Lees hier meer over de regionale beschikbaarheid en gegevensbronnen voor functies in de Weer-app.

De Weer-app bevat een aantal functies die informatie geven over het huidige weer en de weersverwachting. Sommige functies zijn momenteel niet in elk land of elke regio beschikbaar.

iPhone-scherm met het weer

Komende 10 dagen

Voor de meeste landen en regio's is een weersverwachting voor de komende 10 dagen beschikbaar. De gegevens worden geleverd door The Weather Channel. Als u iOS 15.2 of hoger gebruikt, ziet u mogelijk een weersverwachting voor de komende 10 dagen die afkomstig is van Apple Weather.

Informatie over noodweer

Informatie over noodweer wordt verzorgd door The Weather Channel en is beschikbaar voor Australië, Canada, Japan, de Verenigde Staten en de meeste landen en regio's in Europa. Sommige gebruikers kunnen via Apple Weather waarschuwingen voor noodweer ontvangen van verschillende meteorologische instituten. Informatie over noodweer wordt verzorgd door de nationale meteorologische diensten voor Brazilië, India, Mexico en Thailand. Informatie over noodweer wordt verzorgd door QWeather voor het vasteland van China.

Neerslag komend uur

Neerslagvoorspellingen voor het komende uur en neerslagmeldingen zijn beschikbaar voor Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De informatie wordt geleverd door Apple op basis van de gegevens van nationale meteorologische diensten.

Luchtkwaliteit

Informatie over de luchtkwaliteit wordt geleverd door BreezoMeter voor Canada, Frankrijk, Duitsland, India, Italië, Japan, Mexico, Nederland, Singapore, Zuid-Korea, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Informatie over de luchtkwaliteit voor het vasteland van China wordt geleverd door QWeather op basis van de gegevens van luchtmeetstations.

Kaarten

Temperatuurkaarten en kaarten met neerslag in de komende 12 uur zijn beschikbaar voor de meeste landen en regio's. Neerslagkaarten voor het komende uur zijn beschikbaar voor Ierland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De gegevens voor temperatuur- en neerslagkaarten worden door Apple geleverd op basis van informatie van nationale meteorologische diensten. Gegevens voor de labels van de weersinformatie op de temperatuur- en neerslagkaarten worden geleverd door The Weather Channel en/of Apple. De gegevens voor kaarten met luchtkwaliteit worden geleverd door BreezoMeter en QWeather.

Meer informatie over de Weer-app

Lees hoe u met de Weer-app op uw iPhone het weer voor uw huidige locatie of voor andere steden kunt bekijken.

Websites zijn mogelijk niet in alle talen beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.