Wanneer het niet lukt om uw gratis proefabonnement voor Apple TV+ in te wisselen

Lukt het niet om het gratis proefabonnement in te wisselen? Dan kunt u dit proberen.

Controleren of u aan de voorwaarden voldoet

Ga naar apple.com/nl/promo en controleer of de aanbieding voor een gratis proefabonnement op Apple TV+ nog steeds geldt. De meeste aanbiedingen zijn slechts beperkte tijd geldig. Lees de voorwaarden om er zeker van te zijn dat het gekochte product in aanmerking komt voor de aanbieding.

Staat de aanbieding die u zoekt niet in de lijst? Ga dan na of het om een aanbieding van een ander bedrijf gaat. Neem contact op met dat bedrijf voor hulp bij het inwisselen van de aanbieding.

Inloggen op het in aanmerking komende apparaat

Sommige aanbiedingen kunt u alleen inwisselen wanneer u met uw Apple ID bent ingelogd op het in aanmerking komende apparaat. Zet dat apparaat aan en log in met uw Apple ID. Probeer vervolgens opnieuw om de aanbieding in te wisselen.

Als uw in aanmerking komende apparaat een Mac is en u deze net hebt geconfigureerd, moet u wellicht ten minste 4 uur wachten voordat de aanbieding wordt weergegeven.

De software op uw apparaat bijwerken

Werk uw apparaat bij naar de nieuwste versie van iOS of iPadOSmacOS of tvOS. Probeer vervolgens opnieuw om de aanbieding in te wisselen.

Controleren of de aanbieding al door uzelf of iemand anders is ingewisseld

Als u of iemand anders uit uw gezin de aanbieding al heeft ingewisseld, kunt u deze niet opnieuw inwisselen. Om erachter te komen of de aanbieding al is ingewisseld, bekijkt u uw abonnementen.

Contact opnemen met Apple Support

Hebt u al deze stappen geprobeerd en kunt u de aanbieding nog steeds niet inwisselen? Neem dan contact op met Apple Support.