'Andere' opslag wissen op je iPhone of iPad

Als je iOS of iPadOS 13 gebruikt en je iPhone- of iPad-opslag vol is, terwijl de opslag grotendeels bestaat uit 'Andere' opslag, werk je het apparaat bij naar iOS of iPadOS 13.6.1 of nieuwer.

Werk je apparaat bij

Een probleem in iOS 13 of iPadOS 13 kan ertoe leiden dat het systeem geen opslagruimte voor je vrijmaakt. Werk je iPhone of iPad bij naar iOS of iPadOS 13.6.1 om dit probleem op te lossen.

Als er niet voldoende opslagruimte beschikbaar is om draadloos bij te werken, werk je je apparaat bij naar iOS of iPadOS 14.1 of nieuwer met behulp van een computer.

Publicatiedatum: