Als u een bestand deelt met een beheerde Apple ID maar de gebruiker het bestand niet ziet

Als u een bestand deelt met een beheerde Apple ID en de gebruiker het bestand niet ziet, wijzigt u de bestandsnaam.

U kunt bestanden delen met andere beheerde Apple ID's in uw Apple School Manager- of Apple Business Manager-organisatie. Als u een bestand deelt met een andere beheerde Apple ID maar de gebruiker het bestand niet kan zien of openen, moet u de bestandsnaam wijzigen.