Als u de nieuwe Pride-wijzerplaten niet ziet uw op uw Apple Watch

Werk uw iPhone bij en herstart uw Apple Watch om de nieuwe Pride-wijzerplaten en -kleuren te zien.

watchOS 6.2.5 introduceert nieuwe versies van de Pride Digital- en Pride Analog-wijzerplaten. Hiermee worden regenboogkleuropties toegevoegd aan de wijzerplaten Gradient, California, Numerals Duo en Numerals Mono. En watchOS 6.2.5 introduceert nieuwe regenboogkleuropties voor de wijzerplaat van de Apple Watch Nike.

Als u de update naar watchOS 6.2.5 hebt uitgevoerd en de nieuwe Pride-wijzerplaten en -kleuren niet ziet, volgt u de onderstaande stappen:

1. Uw iPhone bijwerken naar iOS 13.5.
  2. Start uw Apple Watch opnieuw op nadat uw iPhone is bijgewerkt.

De nieuwe Pride-wijzerplaten en -kleuren zouden beschikbaar moeten zijn na het herstarten van uw Watch. Lees hoe uw de wijzerplaat van uw Apple Watch kunt aanpassen.

Niet alle wijzerplaten zijn in alle landen of regio's beschikbaar.