Als uw AirPods Pro knetterende of statische geluiden maken

Volg deze stappen.

1. Zorg ervoor dat de nieuwste softwareversie is geïnstalleerd op uw verbonden iPhone, iPad, iPod touch of Mac.
  2. Controleer of uw verbonden apparaat in de buurt is en of er geen draadloze storing of obstakels zijn tussen u en het apparaat
  3. Luister naar audio vanuit een andere app om erachter te komen of de app het probleem veroorzaakt.

Als u nog steeds problemen ondervindt met de geluidskwaliteit of als de problemen verergeren in luide omgevingen, tijdens het sporten of wanneer u praat aan de telefoon, neemt u contact op met Apple Support.