Je Mac mini voorbereiden voor Apple Trade In

Bereid je oude apparaat voor om het voor inruil op te sturen naar Apple.

Als je ervoor hebt gekozen om je Mac mini in te ruilen bij aankoop van een nieuw Apple product, ontvang je een inruilkit met daarin alles wat je nodig hebt om je Mac mini op te sturen naar Apple. Als je je in de regio Azië/Oceanië bevindt, wordt een inruilkit bij je afgeleverd of is deze verkrijgbaar op een aangewezen locatie.

Klanten in de regio Azië/Oceanië hoeven alleen de stappen in de gedeelten Voordat je je Mac mini retourneert en Retourneer je Mac mini naar Apple te volgen.

Voordat je je Mac mini retourneert

1. Maak een reservekopie van je gegevens. Als je hulp nodig hebt bij het overzetten van gegevens, kun je een afspraak maken bij een erkende Apple serviceprovider of een Apple Store via getsupport.apple.com. Het is je eigen verantwoordelijkheid om reservekopieën te maken van alle bestaande gegevens, software en/of programma's op je apparaat. Apple is niet verantwoordelijk voor het verlies, herstel of in gevaar brengen van gegevens, software en programma's voor het in te ruilen product.

2. Log uit bij iCloud.

3. Schakel het firmwarewachtwoord uit.

4. Trek de machtiging van je computer in voor het kopen van materiaal.

5. Wis de harde schijf.

6. Verwijder alle accessoires. Als je accessoires meestuurt bij de retourzending, worden ze gerecycled en kunnen ze niet aan je worden geretourneerd.

Pak je Mac mini in

Als je je in de regio Azië/Oceanië bevindt, ga je verder met het gedeelte Retourneer je Mac mini naar Apple.

1. Haal de stukken schuimplastic uit de doos.

macmini-tradein-step1-v1.
  2. Plaats de stukken schuimplastic aan weerszijden van de Mac mini, zodat deze er stevig tussen zit.

macmini-tradein-step2-v1.macmini-tradein-step2-v1.
  3. Plaats de Mac mini stevig tussen de stukken schuimplastic in de doos. (Voeg geen extra items of accessoires toe. Als je andere items meestuurt in de doos, kunnen we die niet aan jou retourneren.)

macmini-tradein-step4-v1.
  4. Plak de doos dicht met de meegeleverde tape.*

macmini-tradein-step7-v1.

* Apple is niet verantwoordelijk voor schade tijdens de verzending.

Retourneer je Mac mini naar Apple

Kies je land of regio:

Verenigde Staten en Canada

1. Zoek de naam van de vervoerder op het retourlabel.

2. Ga naar de website van de vervoerder om een afleverlocatie te vinden.

-FedEx

-UPS

3. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

4. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

China, vasteland

Een inruilkit wordt bij je afgeleverd voordat de zending door de koerier wordt opgehaald.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Hongkong

1. Kies een gepland moment voor ophalen of lever het pakket af op een aangewezen locatie. Als je kiest voor ophalen, brengt de koerier een inruilkit mee om je Mac mini op te halen. Voor het afleveren is een inruilkit verkrijgbaar op de afleverlocatie.

2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Japan

De koerier brengt een inruilkit mee om je Mac mini op te halen.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Korea

Er wordt een inruilkit bij je bezorgd voor afgifte.

1. Lever je apparaat in op een aangewezen locatie.

2. Vraag de medewerker om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Taiwan

De koerier brengt een inruilkit mee om je Mac mini op te halen.

1. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

2. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Vietnam

1. Kies een gepland moment voor ophalen of lever het pakket af op een aangewezen locatie. Als je kiest voor ophalen, brengt de koerier een inruilkit mee om je Mac mini op te halen. Voor het afleveren is een inruilkit verkrijgbaar op de afleverlocatie.

2. Vraag de koerier om een ontvangstbewijs.

3. In de e-mail over de verzending van je nieuwe apparaat vind je een link om de status van je inruilapparaat te controleren.

Meer informatie

Ga voor vragen over verkoop en producten naar: Contact opnemen met Apple.

Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen op de pagina Apple Trade In.

©2023 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, iChat, iTunes, Mac en macOS zijn handelsmerken van Apple Inc. die zijn gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's. AppleCare is een servicemerk van Apple Inc. dat is gedeponeerd in de VS en andere landen en regio's.