Als het saldo van uw openbaarvervoerkaart niet wordt bijgewerkt in de Wallet-app

Wanneer u geld toevoegt aan uw openbaarvervoerkaart in Wallet en het saldo niet wordt bijgewerkt, leest u hier wat u kunt doen.

Als het saldo van uw ov-kaart niet klopt

Om te beginnen start u de iPhone opnieuw op. Als uw saldo nu nog steeds niet klopt, volgt u deze stappen:

1. Open de Wallet-app op uw iPhone.
  2. Tik op uw openbaarvervoerkaart en vervolgens op de knop 'Meer' Meer info.
  3. Schakel de servicemodus in en authenticeer vervolgens met Face ID, Touch ID of uw toegangscode.
  4. Tik op de kaart om de servicemodus uit te schakelen.
  5. Kijk of uw saldo is bijgewerkt.

Als u denkt dat uw transacties niet kloppen nadat u de servicemodus hebt in- of uitgeschakeld, neemt u contact op met de uitgever van uw ov-kaart om dit te verifiëren.

Controleren of het bedrag is afgeschreven

Bekijk de transacties van de betaalkaart die u hebt gebruikt om geld toe te voegen aan uw openbaarvervoerkaart in de Wallet-app. Als u de betaling ziet staan in uw transactiegeschiedenis, klopt het saldo op de openbaarvervoerkaart mogelijk toch, ook al wordt er in de Wallet-app een ander saldo weergegeven.