Spam-agenda's en -activiteiten verwijderen op een iPhone

Als u ongewenste agenda-uitnodigingen of activiteitmeldingen ontvangt, hebt u zich mogelijk per ongeluk geabonneerd op een spam-agenda. U kunt de activiteiten verwijderen door het agenda-abonnement te verwijderen.

Agenda-spam verwijderen op uw iPhone

1. Open de app Agenda.
  2. Tik onderaan het scherm op ‘Agenda's’.
  3. Zoek een agenda die je niet herkent. Tik op de knop ‘Meer info’  naast die agenda, scrol omlaag en tik op ‘Verwijder agenda’.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, verwijdert u het agenda-abonnement in Instellingen:

1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op ‘Agenda > Accounts’. Als je iOS 13 gebruikt, tik je in plaats daarvan op ‘Wachtwoorden en accounts > Accounts’.
  3. Tik op ‘Geabonneerde agenda's’.
  4. Zoek een agenda die je niet herkent. Tik erop en tik vervolgens op ‘Verwijder account’.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.