Het bedieningspaneel openen op uw iPad

Via het bedieningspaneel krijgt u direct toegang tot de dingen die u het vaakst doet. U kunt het bedieningspaneel bijvoorbeeld gebruiken om snel een foto te maken, wifi in te schakelen of uw Apple TV te bedienen.

No alt supplied for Image

Het bedieningspaneel openen en sluiten

• U opent het bedieningspaneel door omlaag te vegen vanuit de rechterbovenhoek van uw scherm.

• U sluit het bedieningspaneel door omhoog te vegen vanaf de onderkant van het scherm of door gewoon op het scherm te tikken.

Lees hier meer over het openen en sluiten van het bedieningspaneel op de iPhone en iPod touch.

Uw instellingen aanpassen

Wilt u snel de helderheid van het scherm of het geluidsvolume aanpassen? U kuntde instellingen van het bedieningspaneel aanpassen om in een paar tikken toegang te krijgen tot uw apps, instellingen en functies.

Weet u niet wat u allemaal kunt doen vanuit het bedieningspaneel? Bekijk de lijst met apps, instellingen en functies.