Als u WebDAV gebruikt om Pages, Numbers of Keynote-documenten op iPhone, iPad of iPod touch te beheren

Nadat u een update naar Pages, Numbers of Keynote 10.0 hebt uitgevoerd, kunt u geen documenten meer uploaden naar een WebDAV-server. Om ervoor te zorgen dat u geen wijzigingen verliest die niet zijn geüpload, bewaart u eventuele nog niet uitgevoerde uploads op uw apparaat, in iCloud of op een andere locatie.

Als u na het bijwerken van Pages, Numbers of Keynote nog uploads naar uw WebDAV-server hebt die nog moeten plaatsvinden, ziet u een waarschuwing waarin u wordt gevraagd of u documenten met nog niet uitgevoerde uploads wilt herstellen. Tik op 'Bewaar een kopie' om één document te bewaren of 'Bewaar kopieën' als er meerdere documenten zijn, en kies vervolgens een locatie op uw apparaat, op iCloud Drive of op een andere locatie. Als u deze wijzigingen niet wilt bewaren, tikt u op 'Verwijder' (of 'Verwijder alle' als er meerdere documenten zijn).

Alle documenten die u naar uw WebDAV-server hebt geüpload voordat u Pages, Numbers en Keynote op uw apparaat hebt bijgewerkt, zijn nog steeds beschikbaar op uw WebDAV-server.