Hoelang het duurt voordat terugbetalingen uit de App Store of andere Apple voorzieningen worden verricht

Het kan tot 48 uur duren voordat u nadere informatie ontvangt. Hoelang het duurt voordat het geld zichtbaar is op uw account of rekeningafschrift, hangt af van de betaalmethode.

Wanneer verneem ik of mijn terugbetaling is goedgekeurd?

Nadat u een terugbetaling hebt aangevraagd, ontvangt u hierover binnen 48 uur bericht. U kunt inloggen bij reportaproblem.apple.com om de status van uw terugbetalingsverzoek te controleren.

U verliest mogelijk de toegang tot de items waarvoor de terugbetaling geldt.

Wanneer krijg ik het geld terug?

Als uw terugbetaling is goedgekeurd, wordt het geld terugbetaald via dezelfde betaalmethode die werd gebruikt om het item te kopen. Hier ziet u hoelang het duurt voordat een terugbetaling zichtbaar is op uw account of rekeningafschrift:

Store-tegoed: het kan tot 48 uur duren voordat de terugbetaling zichtbaar is in uw Apple ID-saldo.

Facturering via mobiele telefoon: het kan tot 60 dagen duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op het afschrift. De verwerkingstijd kan afhankelijk zijn van de mobiele aanbieder. Neem contact op met uw aanbieder voor nadere informatie.

Alle andere betaalmethoden: het kan tot 30 dagen duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op het afschrift. Neem contact op met uw financiële instelling als de terugbetaling na 30 dagen nog niet zichtbaar is.