Als de microfoon op uw iPod touch niet werkt

Lees hier wat u moet doen als het geluid onduidelijk is tijdens FaceTime-gesprekken, in video-opnamen of in apps.

Maak de microfoon vrij

1. Verwijder een eventuele schermbeschermer, folie of hoes van uw iPod touch.
  2. Als er vuil zit in de openingen van uw iPod touch, verwijdert u dit.

Als Siri u niet verstaat

1. Open de Dictafoon-app.
  2. Tik op de opnameknop , spreek aan de achterkant van de iPod touch en stop de opname.
  3. Wanneer u de opname afspeelt, moet uw stem duidelijk verstaanbaar zijn.
  4. Als uw stem niet verstaanbaar is, neemt u contact op met Apple Support.

Als de microfoon niet werkt in een specifieke app

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy' > 'Microfoon'.
  2. Controleer of de app ingeschakeld is.
  3. Als de app toestemming heeft om de microfoon te gebruiken, of als de app niet wordt vermeld, neemt u contact op met de ontwikkelaar van de app.

FaceTime is niet in alle landen of regio's beschikbaar.