Apple Podcasts afspelen met Alexa

Vraag Alexa om uw favoriete programma's af te spelen.

Apple Podcasts voor Alexa is alleen beschikbaar in Australië, Brazilië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Ierland, India, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Oostenrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Dit hebt u nodig

• Een Amazon Fire TV of Amazon Echo-luidspreker
  • De iPhone, de iPad of het Android-apparaat dat u hebt gebruikt voor de configuratie
  • De Amazon Alexa-app op uw apparaat

Om alle functies met Apple Podcasts op Alexa te gebruiken, moet u bijwerken naar de nieuwste versie van iOS of iPadOS. Kijk ook in de App Store of de Google Play Store of er updates zijn voor de Amazon Alexa-app.

Als u hulp nodig hebt bij het configureren of gebruiken van Alexa, uw Amazon Echo-apparaat of uw Fire TV-apparaat, raadpleegt u de informatie op de website van Amazon.

Apple Podcasts configureren met Alexa

Om een aflevering met Alexa te beginnen of te hervatten vanaf het punt waar u was gebleven, koppelt u Apple Podcasts met de Amazon Alexa-app.

1. Open de Amazon Alexa-app en tik vervolgens op het tabblad 'More' (Meer) onderaan het scherm.
  2. Tik op 'Settings' (Instellingen).
  3. Scrol omlaag en tik op 'Music & Podcasts' (Muziek en podcasts).
  4. Tik op 'Link New Service' (Koppel nieuwe service) en tik vervolgens op de knop 'Apple Podcasts'.
  5. Tik op 'Enable to Use' (Activeer gebruik) en tik vervolgens op 'Settings' (Instellingen).
  6. Tik op 'Link Account' (Koppel account) en verifieer vervolgens met Face ID, Touch ID of uw toegangscode.

U kunt de Apple Podcasts-vaardigheid ook inschakelen in de Alexa Skill Store op internet.

Alexa vragen om Apple Podcasts af te spelen

Zeg iets als "Alexa, play 'Wow in the World' on Apple Podcasts" (Alexa, speel 'Wow in the World' in Apple Podcasts). Als u niet elke keer "on Apple Podcasts" wilt zeggen, kunt u deze stappen volgen om Apple Podcasts in te stellen als uw standaard podcastservice.

1. Open de Amazon Alexa-app en tik vervolgens op het tabblad 'More' (Meer) onderaan het scherm.
  2. Tik op 'Settings' (Instellingen).
  3. Tik op 'Music & Podcasts' (Muziek en podcasts).
  4. Tik onder 'Settings' (Instellingen) op 'Default Services' (Standaardservices).
  5. Tik onder 'Podcasts' op 'Change' (Wijzig).
  6. Tik op 'Apple Podcasts'.

Expliciete inhoud wordt in sommige landen en regio's niet ondersteund met Alexa.

Apple Podcasts uitschakelen in Alexa

1. Open de Amazon Alexa-app en tik vervolgens op het tabblad 'More' (Meer) onderaan het scherm.
  2. Tik op 'Settings' (Instellingen).
  3. Tik op 'Music & Podcasts' (Muziek en podcasts).
  4. Tik op 'Apple Podcasts'.
  5. Tik op 'Disable Skill' (Schakel skill uit).

Als u de Apple Podcasts-vaardigheid uitschakelt, wordt uw Apple Podcasts-account ook losgekoppeld van de Amazon Alexa-app.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.