Als er een melding verschijnt dat uw bericht is afgeleverd als reclame

In iOS 13.3 en hoger zijn verbeteringen opgenomen om de hoeveelheid reclame in de Berichten-app te minimaliseren. Dit kan van invloed zijn op bepaalde berichten die u verstuurt.

Als uw bericht is afgeleverd als reclame

Als u iemand een bericht stuurt en er een melding verschijnt dat het bericht is afgeleverd als reclame, kunt u verschillende dingen proberen:

• Vraag degene aan wie u het bericht stuurt om uw telefoonnummer toe te voegen in Contacten.
  • Vraag degene aan wie u het bericht stuurt om u een bericht te sturen om het gesprek te starten.
  • Ga op uw apparaat naar 'Instellingen' > 'Berichten' > 'Stuur en ontvang via' en zorg ervoor dat alleen uw telefoonnummer is geselecteerd onder 'Start nieuwe gesprekken vanaf'. Als uw Apple ID is geselecteerd, worden de berichten afgeleverd als reclame.
    iPhone-scherm met iMessage-instellingen
  • Als u een iPad of iPod touch gebruikt, schakelt u Sms- of mms-berichten doorsturen vanaf uw iPhone in.