Uw meest beluisterde artiesten en nummers vinden met Apple Music Replay

Met Apple Music Replay beleeft u de muziek die uw jaar bepaalde opnieuw. Bekijk uw meest afgespeelde artiesten en albums. U krijgt een afspeellijst met uw favoriete nummers van het jaar en een lijst voor elk jaar dat u een abonnement op Apple Music hebt.

Hoe Apple Music Replay werkt

Apple Music Replay berekent uw favoriete nummers, albums en artiesten van het afgelopen jaar met behulp van:

• Uw luistergeschiedenis in Apple Music
  • Het aantal keren dat een nummer, artiest of album is afgespeeld en de luistertijd die eraan is besteed

Uw Replay-afspeellijst vinden en delen

1. Open de Apple Music-app.
  2. Ga naar 'Luister nu'.
  3. Scrol omlaag naar 'Replay: jouw topnummers op jaar'. Hier kunt u:
    • De Replay-afspeellijst van dit jaar openen om uw favoriete nummers te zien in één afspeellijst die wekelijks wordt bijgewerkt.
    • Uw Replay-afspeellijsten van voorgaande jaren bekijken.
    • De Replay-afspeellijst toevoegen aan uw bibliotheek. Open een Replay-afspeellijst en tik op 'Voeg toe' of klik op '+Voeg toe'.
    • Uw Replay-afspeellijst delen op Instagram, Facebook of andere social media

Ziet u Replay niet? Mogelijk moet u dan meer muziek afspelen. Zodra u genoeg muziek hebt afgespeeld, komt u weer terug om uw Replay-afspeellijst te bekijken.

Uw Apple Music Replay-luisterstatistieken bekijken

1. Ga naar replay.music.apple.com.
  2. Log in met dezelfde Apple ID als die u gebruikt voor uw Apple Music-abonnement.
  3. Klik op 'Beluister jouw Replay-mix'.
    Safari-venster met de knop 'Beluister jouw Replay-mix' op replay.apple.com Hier kunt u:
    • Bekijken naar hoeveel artiesten u dit jaar al hebt geluisterd en de tijd die u eraan hebt besteed.
    • De tien albums bekijken waarnaar u het meest hebt geluisterd en hoe vaak u elk album hebt beluisterd.