Apple Music Replay via internet (bèta)

Met Apple Music Replay beleeft u de muziek die uw jaar bepaalde opnieuw. Bekijk uw meest afgespeelde artiesten en albums. U krijgt een afspeellijst met uw favoriete nummers van het jaar en een lijst voor elk jaar dat u een abonnement op Apple Music hebt.

Apple Music Replay is momenteel alleen beschikbaar in de Apple Music-webapp (bèta).

Apple Music Replay gebruiken

1. U hebt een abonnement op Apple Music nodig.
  2. Ga naar https://beta.music.apple.com/nl/replay
  3. Log in met dezelfde Apple ID als die u gebruikt voor uw Apple Music-abonnement.
  4. Klik op 'Beluister jouw Replay-mix'.

Ziet u Replay niet? Mogelijk moet u dan meer muziek afspelen. Zodra u genoeg muziek hebt afgespeeld, komt u weer terug om uw Replay-mix te bekijken.

Hoe Apple Music Replay werkt

Apple Music Replay gebruikt uw luistergeschiedenis van Apple Music om uw favoriete nummers, albums en artiesten het hele jaar door te berekenen. Apple Music Replay gebruikt ook verschillende andere factoren om de muziek te bepalen die u dit jaar hebt afgespeeld, zoals:

• Muziek die op een apparaat is afgespeeld dat is ingelogd bij Apple Music met uw Apple ID
  • Muziek die is afgespeeld op apparaten waarop 'Gebruik luistergeschiedenis' is uitgeschakeld in Instellingen, worden niet meegenomen.
  • Alleen muziek die beschikbaar is in de Apple Music-catalogus, wordt geteld.
  • Nummers in uw bibliotheek die zijn afgespeeld, moeten worden gesynchroniseerd met uw Apple Music-abonnement.
  • Een nummer, artiest of album moet een minimaal aantal keren zijn afgespeeld en er moet een minimale hoeveelheid tijd naar zijn geluisterd.

Uw favoriete nummers van het jaar bekijken

Bekijk uw favoriete nummers van het afgelopen jaar in een afspeellijst die elke week wordt bijgewerkt. U kunt daarnaast een Replay-afspeellijst krijgen voor elk jaar dat u een abonnement op Apple Music had.

Klik op '+VOEG TOE' om uw Replay-afspeellijst te bewaren en er toegang toe te krijgen op al uw apparaten.

Nadat u aan de Replay-afspeellijst hebt toegevoegd aan uw bibliotheek, kunt u deze delen, net als uw andere afspeellijsten. Uw vrienden kunnen uw Replay-afspeellijst aan hun bibliotheek toevoegen en meldingen krijgen over welke nummers u het afgelopen jaar het vaakst hebt afgespeeld.

Ontdekken welke artiesten en albums u het meest beluistert

Scrol omlaag om te zien naar hoeveel artiesten u dit jaar al hebt geluisterd en hoelang u daarover hebt gedaan.

U kunt hier ook de tien albums bekijken waarnaar u het meest hebt geluisterd en hoe vaak u elk album hebt beluisterd.