Apparaten waarop u de Apple TV-app en Apple TV+ kunt gebruiken

U hebt toegang tot al uw aankopen en abonnementen vanuit de Apple TV-app op elk van de compatibele apparaten die hieronder worden vermeld.

iPhone, iPad en iPod touch

Mac

Apple TV

Smart-tv's

Roku-apparaten

Amazon Fire TV-apparaten

Op Fire TV-apparaten kunt u geen abonnementen nemen of aankopen doen.

Windows-pc of Microsoft Surface

Op internet

Sommige apparaten zijn niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.