Over de beveiligingsinhoud van iCloud voor Windows 7.15

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van iCloud voor Windows 7.15 beschreven

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging.

iCloud voor Windows 7.15

Releasedatum woensdag 30 oktober 2019

Besturingsbestand voor graphics

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: een programma kan willekeurige code uitvoeren met systeembevoegdheden

Beschrijving: een probleem met geheugenbeschadiging is verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2019-8784: Vasiliy Vasilyev en Ilya Finogeev van Webinar, LLC

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: meerdere problemen met geheugenbeschadiging zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2019-8783: Cheolung Lee van LINE+ Graylab Security Team

CVE-2019-8811: Soyeon Park van SSLab van Georgia Tech

CVE-2019-8814: Cheolung Lee van LINE+ Security Team

CVE-2019-8816: Soyeon Park van SSLab van Georgia Tech

CVE-2019-8819: Cheolung Lee van LINE+ Security Team

CVE-2019-8820: Samuel Groß van Google Project Zero

CVE-2019-8821: Sergei Glazunov van Google Project Zero

CVE-2019-8822: Sergei Glazunov van Google Project Zero

CVE-2019-8823: Sergei Glazunov van Google Project Zero

WebKit-procesmodel

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: meerdere problemen met geheugenbeschadiging zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2019-8815: Apple

Aanvullende erkenning

CFNetwork

Met dank aan Lily Chen van Google voor haar hulp.

WebKit

Met dank aan Dlive van Tencent's Xuanwu Lab en Zhiyi Zhang van Codesafe Team van Legendsec van Qi'anxin Group voor de hulp.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.