Foto's en video's maken met de cameraknop op de Smart Battery Case

Hier vindt u hoe u de cameraknop op de Smart Battery Case voor iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max gebruikt.

Foto's en video's maken

• De cameraknop bevindt zich rechtsonder aan de zijkant van de Smart Battery Case.
  • Om de Camera-app te openen, houdt u de Camera-knop ingedrukt totdat u de Camera-app ziet.
  • Om een foto te maken, drukt u op de Camera-knop terwijl de Camera-app open is.
  • Om snel een video op te nemen met QuickTake, houdt u de cameraknop ingedrukt terwijl de Camera-app open is. Laat de knop los om de opname te stoppen.