Als uw tags, organisaties of blauwdrukken ontbreken in Apple Configurator

Werk Apple Configurator bij om uw ontbrekende instellingen te herstellen.

Dit artikel is gearchiveerd en wordt niet meer bijgewerkt door Apple.

Als u uw tags, organisaties of blauwdrukken niet kunt vinden na het bijwerken naar Apple Configurator 2.11, werkt u bij naar Apple Configurator 2.11.1 om uw ontbrekende instellingen te herstellen.

Na het bijwerken worden de tags, organisaties en blauwdrukken hersteld die u hebt bewaard in Apple Configurator 2.10 of lager.