Als uw tags, organisaties of blauwdrukken ontbreken in Apple Configurator

Werk Apple Configurator bij om uw ontbrekende instellingen te herstellen.

Als u uw tags, organisaties of blauwdrukken niet kunt vinden na het bijwerken naar Apple Configurator 2.11, werkt u bij naar Apple Configurator 2.11.1 om uw ontbrekende instellingen te herstellen.

Na het bijwerken worden de tags, organisaties en blauwdrukken hersteld die u hebt bewaard in Apple Configurator 2.10 of lager.