Als uw Apple Arcade-game niet wordt hervat of uw voortgang niet wordt bewaard op een Mac

Maak verbinding met het internet wanneer u Apple Arcade-games speelt op een Mac om games te hervatten en uw gameplaygegevens te bewaren.

Wanneer u Apple Arcade-games op een Mac speelt, wordt uw gamevoortgang bij sommige games niet bewaard als de Mac niet is verbonden met het internet.

Als u de game wilt hervatten en uw opgeslagen game en voortgang wilt behouden, maakt u verbinding met het internet wanneer uw Apple Arcade-games speelt op uw Mac.

Dit probleem wordt verholpen in een aanstaande software-update.

Dit document wordt bijgewerkt wanneer meer informatie beschikbaar is.