Als uw Apple Arcade-game niet wordt hervat of uw voortgang niet wordt bewaard op een Mac

Werk macOS bij om de betrouwbaarheid van het bewaren van uw gameplaygegevens te verbeteren wanneer u offline speelt.

Wanneer u Apple Arcade-games op een Mac speelt, wordt uw gamevoortgang bij sommige games niet bewaard als de Mac niet is verbonden met het internet.

Om dit probleem op te lossen, installeert u de nieuwste versie van macOS Catalina.