Over de beveiligingsinhoud van iCloud voor Windows 7.14

In dit document wordt de beveiligingsinhoud van iCloud voor Windows 7.14 beschreven.

Over Apple beveiligingsupdates

Ter bescherming van onze klanten maakt Apple geen beveiligingskwesties openbaar en bespreekt of bevestigt Apple deze niet totdat een volledig onderzoek is uitgevoerd en de benodigde patches of releases beschikbaar zijn. Recente releases staan vermeld op de pagina Apple beveiligingsupdates.

Apple beveiligingsdocumenten verwijzen naar kwetsbaarheden met CVE-ID waar mogelijk.

Raadpleeg de pagina Apple productbeveiliging voor meer informatie over beveiliging.

iCloud voor Windows 7.14

Releasedatum maandag 7 oktober 2019

UIFoundation

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van een kwaadwillig vervaardigd tekstbestand kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: een bufferoverloop is verholpen door een verbeterde bereikcontrole.

CVE-2019-8745: riusksk van VulWar Corp in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot universele cross-site-scripting

Beschrijving: een logicaprobleem is verholpen door een verbeterd statusbeheer.

CVE-2019-8625: Sergei Glazunov van Google Project Zero

CVE-2019-8719: Sergei Glazunov van Google Project Zero

WebKit

Beschikbaar voor: Windows 7 en hoger

Impact: het verwerken van kwaadwillig vervaardigde webinhoud kan leiden tot het uitvoeren van willekeurige code

Beschrijving: meerdere problemen met geheugenbeschadiging zijn verholpen door een verbeterde verwerking van het geheugen.

CVE-2019-8707: een anonieme onderzoeker in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro, cc in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2019-8726: Jihui Lu van het Tencent KeenLab

CVE-2019-8733: Sergei Glazunov van Google Project Zero

CVE-2019-8735: G. Geshev in samenwerking met het Zero Day Initiative van Trend Micro

CVE-2019-8763: Sergei Glazunov van Google Project Zero

Aanvullende erkenning

Software-update

Met dank aan Michael Gorelik (@smgoreli) van Morphisec (morphisec.com) voor zijn hulp.

WebKit

Met dank aan Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit) en Zhihua Yao van het DBAPPSecurity Zion Lab voor hun hulp.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.